Aflevering 10

Het Twentse Wierden is de plek waar Ivo, Djamilla en het team aan de slag gingen deze week. Bij aankomst troffen ze de overwoekerde tuin van Jeanette aan, die wel de nodige hulp kon gebruiken! De tuin, die haar man altijd vol liefde had bijgehouden, moest elf jaar na zijn overlijden weer in ere hersteld worden. Ivo begon daarom met de aanleg van een nieuwe vijver, die bij warme herinneringen bij Jeanette ophaalde! Ook het bankje dat Jeanette samen met haar man gemetseld heeft, kreeg een opknapbeurt en is nu het middelpunt van de tuin. Djamilla maakte de inrichting in de kleine woonkamer van Jeanette een stuk lichter en rustiger. Nu kan Jeanette weer heerlijk tot rust komen in haar gloednieuwe interieur en haar mooie Japanse tuin!

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven