Aflevering 20

In alweer de twintigste aflevering van dit seizoen gaan Ivo, Jeremy en Djamilla langs bij Frank en Sylvia. Sylvia’s liefde voor ‘spulletjes’ in combinatie met haar ‘snoeiangst’, heeft ervoor gezorgd dat de tuin aardig uit de hand is gelopen. Daarbuiten is de tuin inmiddels vijfentwintig jaar oud en toe aan vernieuwing. In de nieuwe tuin mogen er genoeg fleurige planten terugkomen, want Frank en Sylvia houden van groen en kleur! Dit doet Ivo dan ook en hij maakt verschillende hoekjes om de levendigheid er in te houden. Frank wil graag een nieuw lounge-terras en daar verzint Ivo iets bijzonders mee! Binnen mag Djamilla vooral rust creëren, want de verschillende decoraties nemen ook hier teveel plaats in. Daarbij voegt ze een gewaagde kleur toe! Tijdens de ‘Kleur je Leven’ verrast Ivo Yvonne met een bijen- en vlinderborder en Rob neemt Wietze tijdens zijn plantenwandeling mee naar De Hortus in Amsterdam om hem de indrukwekkende palmenkas te laten zien. Wietze heeft voor de gelegenheid een bijzondere Mediterrane wijn meegenomen!

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven