Aflevering 25

Je kunt het je niet meer voorstellen, maar er lag natuurlijk een dik pak sneeuw een paar weken geleden. Voor Ivo een goede reden om deze week niet in de tuin, maar om binnen aan de slag te gaan! In Hedel zijn Sharon en René al best tevreden over hun interieur en tuin. De serre daarentegen kan wel wat extra groen gebruiken. Omdat de serre niet zo groot is, gaat Ivo dit keer alleen aan de slag. Djamilla kiest de meubels uit en Ivo zorgt dat deze een mooi plekje krijgen. Verder heeft Ivo vrij spel, alleen is het wel een vereiste dat de vogels een mooi plekje moeten krijgen in de serre. Ook verdiept Ivo zich deze week in kamerplanten, want hoe groeien die eigenlijk in origine? Dat laat hij zien in de Tropen. 

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven