Aflevering 27

Charelle en Bas hebben nog niet zo lang geleden het drukke Amsterdam verlaten voor het rustige Eemnes. Het huis is al helemaal verbouwd, de tuin is echter nog niet helemaal naar hun smaak. Charelle en Bas zouden dolgraag het eeuwige vakantiegevoel in hun tuin willen hebben. Een plekje waar zij lekker in de zon kunnen relaxen staat dus hoog op hun verlanglijstje. Ze houden van een luxe uitstraling die zij graag ook in het interieur terug willen zien. Omdat Charelle op het punt van bevallen stond toen zij verhuisden, hebben zij binnen alles snel in elkaar geflanst. De sfeer en het huiselijke gevoel ontbreekt daarom een beetje. Djamilla gaat binnen aan de slag met onder andere veel pastelkleuren en Ivo helpt haar natuurlijk met de kamerplanten. Wat zullen Charelle en Bas zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis!

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven