Aflevering 28

De nieuwbouw tuin van Thessa en Sebastiaan ligt er nog niet zo gezellig bij en moet dus echt onder handen worden genomen. Thessa en Sebastiaan zijn samen met hun kinderen twee maanden geleden komen wonen in hun nieuwe huis. De binnenkant van het huis is zo goed als af, maar hun tuin is echter te beschrijven als een ‘nieuwbouw zandbak’. Leuk voor de kinderen om in te spelen, maar niet erg praktisch. Naast de praktische zaken die echt moeten gebeuren, hebben Thessa en Sebastiaan ook nog wat wensen. Het stel houdt erg van gezelligheid en heeft graag vrienden over de vloer. Een plekje waar zij tot in de late uurtjes kunnen zitten, zouden zij dus erg op prijs stellen. Een make-over in deze nieuwbouwtuin vergt wat fantasie, maar met de creativiteit van Ivo gaat dat helemaal lukken! Omdat Thessa en Sebastiaan niet helemaal op één lijn zitten met het interieur, wordt het deze week een uitdaging voor Djamilla om ervoor te zorgen dat beiden tevreden zijn.  

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven