Aflevering 29

Op naar Berkel en Rodenrijs waar wij deze week op bezoek gaan bij Pamela, Jan-Willem en hun twee kinderen. Het gezin is eind januari komen wonen in hun nieuwe huis. Het gezin staat te popelen om iets aan hun nieuwe tuin te doen want nu is hun tuin echt nog een modderpoel met in het midden een stenen pad. Alle hulp is dus welkom! Jan-Willem en Pamela houden beide van de Aziatische en Japanse stijl. Een waterelement is daarom meer dan welkom omdat dit voor een rustige sfeer in de tuin zorgt. Ook zouden ze graag een overkapping willen met een stukje ‘leefruimte’ eronder. De woonkamer is namelijk niet erg groot, waardoor een zitgedeelte buiten goed van pas zou komen. Kortom een hoop wensen voor een redelijk kleine tuin, maar Ivo heeft voor hetere vuren gestaan! Binnen ontbreekt nog een beetje het gevoel van ‘thuis’. Djamilla gaat daarom aan de slag met nieuwe meubels en plaatst natuurlijk ook nog iets leuks voor de kinderen!   

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven