Aflevering 30

In alweer de dertigste aflevering van dit seizoen gaan Ivo, Djamilla en Jeremy langs bij Patrick en Carima in Vlaardingen. Toen zij het huis kochten, hadden zij de tuin helemaal naar hun smaak gemaakt met onder andere een pergola, een waterloop en veel houten elementen. Op het moment dat zij kinderen kregen, veranderde dat en haalde zij alles eruit om de tuin kindvriendelijk te maken. Nu de kinderen ouder zijn, is het weer Patrick en Carima-time en verlangen zij weer naar hun oude maar vooral groene tuin! Het stel houdt van een landelijke en natuurlijke stijl. De vogeltjes moeten zich weer welkom voelen in de tuin. Ivo gaat aan de slag met veel groen tinten en brengt de intieme sfeer terug in de tuin. Binnen vervangt Djamilla de felrode kleur voor lichte kleuren waardoor het weer een fris interieur wordt. Eén ding is zeker: het gaat binnen én buiten een grote, groene make-over worden.  

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven