Aflevering 31

Deze week gaat het team langs bij Anja en Rien in Nijmegen. Zij wonen 26 jaar in hun huis en Anja woont zelfs heel haar leven al in het huis. Het wordt deze week een lastige maar leuke klus voor Ivo en dat heeft alles te maken met het bosrijke gebied waarin Anja en Rien wonen. Dit soort tuinen kom je niet meer zo snel tegen. De tuin is omringt door grote bomen en hoewel men deze vaak zouden slopen, willen Anja en Rien ze juist graag behouden. Het is dan ook hun grootste wens dat er een natuurlijke en bosrijke tuin wordt gemaakt. Djamilla mag het bosgevoel laten terugkomen in het interieur zodat er binnen en buiten een eenheid wordt gecreëerd. Zou het Ivo lukken om de ietwat gedateerde tuin om te toveren tot hun eigen sprookjesbos?

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven