Aflevering 33

Deze week gaat het team langs bij Marjolein en Davey in Zwijndrecht. Hun tuin is één grote, dorre boel en daarom schiet Ivo te hulp! Hoewel de meeste mensen juist méér groen in de tuin willen, verlangt Davey naar meer tegels, maar Marjolein wil ook wel graag wat planten. De grootste wens is dat zij straks met vrienden en familie weer kunnen genieten in de tuin, daar hoort een lekkere tuinset, een vuurkorf en romantische verlichting bij. Ook verzint Ivo nog iets anders leuks, waar Davey erg blij mee zal zijn! Marjolein is dol op de landelijke sfeer en Davey vindt dat prima, zolang het maar wel een beetje mannelijk blijft. Zal het Ivo lukken om een balans te creëren tussen bestrating, groen en een tintje landelijk? Djamilla heeft deze week ook een belangrijke missie: ze wil laten zien hoe je met meubels een eenheid krijgt, zónder dat alles hetzelfde is.  

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven