Aflevering 34

In Amersfoort wordt in plaats van de achtertuin, de voortuin deze week flink onder handen genomen! Franc en Rianne wonen op een prachtige plek met uitzicht op het water. Zo tevreden als dat zij met het uitzicht op de ‘achtertuin’, oftewel het water zijn, zo ontevreden waren zij met het uitzicht op de voortuin.  Ze zagen nog maar één oplossing: ze riepen Ivo en het team op om hen te komen helpen. Franc en Rianne zijn dol reizen, Curaçao is hun favoriete vakantiebestemming. Ivo zorgt er daarom voor dat de sfeer van het strand met onder andere palmbomen terugkomt in de tuin. Franc en Rianne drukten Ivo nog wel één ding op het hart: hondje Lovina graaft graag in de tuin, dus hoge borders zijn een must! Binnen zorgt Djamilla voor een uniek interieur. Ze combineert rechte lijnen met ronde vormen. Wat zullen Franc en Rianne zich weer thuisvoelen! 

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven