Aflevering 35

Nieuwe week, nieuwe tuinmetamorfose. Deze keer gaan Ivo, Djamilla en het team aan de slag bij Lilly, Jeroen en hun pasgeboren baby Isa. Het stel houdt van de natuur, alleen was de liefde voor moeder aarde niet terug te zien in hun tuin. Ivo schoot te hulp en haalde meer natuurlijk schoon in de tuin. Lilly en Jeroen houden van een natuurlijke tuin met veel bloemen en planten. Ook had Jeroen nog een bijzonder verzoek aan Ivo. Jeroen neemt elke dag een koude douche, omdat hij zijn dag fris wil beginnen, daarom maakt Ivo op een creatieve manier een dompelbad in de tuin! Binnen houden Jeroen en Lilly van de Scandinavische stijl met veel lichte kleuren. Djamilla gaat aan de slag met strakke lijnen. Ook maakt zij veel gebruik van de kleur groen want, dit is de lievelingskleur van het stel. 

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven