Aflevering 37

Deze week is het team bij Birgit en Gerard in Almere. Ze zijn onlangs verhuisd van Almere naar de andere kant van Almere. De voornaamste reden van hun verhuizing was dat zij op zoek waren naar meer ruimte en dan met name meer buitenruimte. Na een tijdje zoeken, hebben zij hun droomhuis gevonden en vinden zij dat het nu ook tijd is voor een bijpassende droomtuin. De tuin krijgt een grote metamorfose met veel groen, verhoogde borders en mediterrane details. Ook creëert Ivo een intiem plekje waar Birgit en Gerard heerlijk kunnen genieten van de avondzon. Binnen combineert Djamilla twee stijlen met elkaar: hotel chique en industrieel. Ze plaatst een nieuwe zithoek, waardoor de ruimte direct veel groter lijkt. Birgit en Gerard kunnen nu echt genieten van hun nieuwe huis, tuin en interieur!

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven