Aflevering 38

Deze week is het wel een heel bijzondere aflevering, Ivo en Djamilla zullen elkaar niet zien, want ze gaan allebei ergens anders aan de slag. Ze gaan terug naar plekken waar zij al eerder zijn geweest, namelijk: Rhoon en Rotterdam! Ivo zoekt het deze week hogerop en gaat naar Mark en Sita in Rotterdam. Hun tuin is dit seizoen al flink onder handen genomen maar ook het dakterras kan nog wel een upgrade gebruiken. Mark en Sita verlangen naar wat quality-time en zouden daarom graag een plek willen waar zij ‘s ochtends samen een bakje koffie kunnen drinken. Ivo weet hier wel raad mee en plaatst een romantische loveseat voor het stel. Niet veel verder is Djamilla bij Jan-Willem en Yvonne. Hun tuin is vorig seizoen al onder handen genomen, maar de make-over van het interieur kon door de coronacrisis niet doorgaan. Het stel is dol op romantische bloemen en zouden ook graag wat rust in hun huis terugzien met onder meer pasteltinten. Djamilla zorgt ervoor dat de sfeer in de woonkamer terugkomt, zonder dat het al te bond wordt.

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven