Aflevering 39

Deze week sluiten we het seizoen af met een bijzondere aflevering. Ivo is – net als met de kerstspecial – in de beeldentuin in Garderen. Uit het hele land komen bezoekers naar Garderen om de prachtige zandsculpturen te bewonderen. Tijdens de kerstspecial van dit seizoen zijn Ivo en het team al druk bezig geweest met het opvrolijken van de beeldentuin. Helaas moest de beeldentuin door de coronacrisis vrijwel direct daarna sluiten, maar gelukkig is het einde nu in zicht en mogen ze weer open! Ivo wil de werknemers een hart onder de riem steken en aangezien sommigen mensen dit jaar niet op vakantie gaan, zal Ivo het vakantiegevoel in de beeldentuin brengen. Djamilla gaat deze week met anderen dingen aan de slag. Ze gaat een toilet restylen waar al twintig jaar niks aan is gedaan!  

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven