Aflevering 36

Anniek en Michiel wonen nu iets meer dan twee jaar in Leusden. Hiervoor hebben zij in Utrecht gewoond. Ze hebben een zoontje van 8 maanden; Vigor. Michiel is officemanager bij een ICT-bedrijf, dit doet hij nu 2 jaar. Hiervoor heeft hij bij Apple gewerkt, maar geswitcht van baan toen zij gingen verhuizen naar Leusden. Anniek werkt als contractmanager bij een Biotech bedrijf. Ze doen onderzoeken naar kanker. Hiervoor heeft ze in hetzelfdebedrijf in het lab gewerkt. Ze waren beide op zoek naar iets anders op carrièregebied en hebben dat nu gevonden. Michiel is een echte barbecue fan! Eigenlijk staat hij elke week door weer en wind te barbecueën. Anniek is erg graag buiten, ze rommelt het liefst elke dag in de tuin. Het groene leven vinden zij voor Vigor belangrijk, ze willen het liefst een stuk eetbare tuin. Bekijk de aflevering via deze link

 

 

 

 

 

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven