Recept afl. 14: gevulde kalkoen met tutti frutti

๐ƒ๐š๐  ๐ฌ๐ข๐ง๐ญ, ๐ญ๐ข๐ฃ๐ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ค๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ! ๐ŸŽ…๐Ÿป
ย 
In deze aflevering maakte Jeremy een ontzettend lekker recept met gevulde kalkoen en tutti frutti van Wild Mill en abrikozen. Hiermee kun je zeker indruk maken tijdens het kerstdiner! ๐Ÿ˜‰

Recept

Dit heb je nodig voor deze heerlijke kerstmaaltijd:

  • 1 Gevulde kalkoen van Copas
  • 1 assortibestelling van Boers & Boers
  • 200 Gram gedroogde abrikozen
  • 1 Kaneelstokje
  • 1 Rode ui
  • 1 Takje tijm
  • 1 Fles Wild Mill PX


Zo maak je het:

Je snijd de abrikozen in stukjes en de rode ui in grove stukken. Vervolgens leg je deze ingrediรซnten in een pannetje en voeg je de Wild Mill PX toe tot de abrikozenstukjes en de uienstukken net onder ‘water’ staan. Dit geheel mag dertig minuutjes zacht koken. In de tussentijd gaar je de kalkoen op een pelletsmoker volgens de meegeleverde bereidingswijze.

Serveer het gerecht met de meegeleverde ingrediรซnten en een lekker glas Wild Mill!

En daarna….Bon Appetit! ๐ŸŽ„โญ๏ธโค๏ธ

De Grote Tuinverbouwing - aflevering 14