Heb jij ook al stress voor je kerstdiner? π³π
Gelukkig hebben wij een oplossing voor je! Jeremy heeft weer een heerlijk gerecht gekookt dat je perfect kunt klaarmaken voor kerstavond!
Namelijk: Gevulde kalkoen, beef wellington en Wild Mill PX.
ππ’π π‘ππ π£π π§π¨ππ’π :
1 Halve gevulde kalkoen
1 Starterspakket voor de beef wellington
1 Fles Wild Mill PX
1 Assortiment van Boers&Boers
Β
ππ¨ π¦πππ€ π£π π‘ππ:
Rol eerst het deeg uit en leg er vervolgens de plakjes lomo op. Deze zitten in het starterspakket! Spuit, met behulp van het spuitzakje, de champignonfarce over het deeg. Kruid de ossenhaas en leg deze in het midden van het deeg. Tot slot is het de bedoeling dat je de wellington oprolt tot hij helemaal dicht is.
Hij wordt gegaard in een oven met een temperatuur van 200 graden Celsius. Als de kerntemperatuur 52 graden is, is de ossenhaas gaar! Let op: elke oven is anders en daarom is de gaartijd telkens weer anders. Houd daarom de kernthermometer goed in de gaten.
Gaar de kalkoen volgens de meegeleverde instructie en serveer het uit met het assortiment van Boers&Boers.
Uiteraard kan een glas Wild Mill PX niet missen bij dit gerecht!