Deze week wordt er, in Beach Vibe, lekker gewokt!
Wat heb je nodig?
300 gram speenvarken kotelet
½ ui
½ wortel
1/2 paksoi
200 gr noedels
50 gr gember
3 sereh
1 knoflook
1 limoen
2 lepels vissaus
1 thee lepel sesamolie
1 bakje Baba Anoesch Maza
Zo maak je het klaar
Kruid het vlees met de oriëntaalse kruiden. Gaar het vlees daarna ongeveer 20 minuten op 150 graden direct op de barbecue. Op deze manier blijft het vlees lekker sappig en trekt de rooksmaak er goed in.
Snijd vervolgens de groenten in verschillende groottes, zodat alles tegelijkertijd gaar is. Wok de groenten met een beetje olie in een wokpan en voeg hier de kruiden aan toe.
Breng het op smaak met de vissaus en sesamolie, voeg hier ook de auberginepuree aan toe. Verwarm de noedels in de saus en serveer het met stukjes speenvarken.
Als dat geen smullen wordt!