Jeremy heeft weer wat lekkers gemaakt. Een Mystique Maison. Jeremy heeft zijn uiterste best gedaan om weer een heerlijk recept te maken. Kijk hier hoe je het recept maakt!
Wat ziet er toch weer lekker uit! 🍽 🥩
𝙈𝙮𝙨𝙩𝙞𝙦𝙪𝙚 𝙢𝙖𝙞𝙨𝙤𝙣
𝑫𝒊𝒕 𝒉𝒆𝒃 𝒋𝒆 𝒏𝒐𝒅𝒊𝒈:
𝒁𝒐 𝒎𝒂𝒂𝒌 𝒋𝒆 𝒉𝒆𝒕 𝒌𝒍𝒂𝒂𝒓:
Blancheer de kalfshersenen kort ingezouten water. Haal ze eruit en dep ze droog. Wentel door de bloem en bak deze krokant op de teppanyaki plaat of onderkant deksel van de gietijzeren pan.
Snijd de zwezerik in plakken van 1 cm dik en wentel door de bloem. Bak deze vervolgens krokant aan op het deksel van de gietijzeren.
Snipper de uitjes en knoflook. Maak de paddenstoelen schoon. Hak de groene verse kruiden fijn. Bak deze in beetje olie de gietijzeren pan aan. Giet de pan af met Wild Mill en bruine saus.
Rooster de paprika’s op een hete grill en vul met ze met hersentjes en zwezerik.
Verwarm alles samen op de hete BB Q en maza met de knoflookmayonaise.
Je hebt dan een heerlijk gerecht, geniet ervan! ☺