Recept afl.5

Jeremy heeft weer wat lekkers gemaakt. Een Mystique Maison. Jeremy heeft zijn uiterste best gedaan om weer een heerlijk recept te maken. Kijk hier hoe je het recept maakt!
Wat ziet er toch weer lekker uit! 🍽 🥩 

 

 

 

Recept

𝙈𝙮𝙨𝙩𝙞𝙦𝙪𝙚 𝙢𝙖𝙞𝙨𝙤𝙣

𝑫𝒊𝒕 𝒉𝒆𝒃 𝒋𝒆 𝒏𝒐𝒅𝒊𝒈:

  • 200 gram schoongemaakte kalfshersenen 
  • 200 gram hart zwezerik 
  • 2 lepels bruine saus 
    2 lepels maza 
    2 puntpaprika’s  
  • 1 knoflookteen 
  • 200 gram diverse paddenstoelen 
  • 1 sjalotje 
    1 tube Zaanse knoflookmayonaise 
  • ½ bosje bladselderij  
  • 1 fles Wild Mill PX 

𝒁𝒐 𝒎𝒂𝒂𝒌 𝒋𝒆 𝒉𝒆𝒕 𝒌𝒍𝒂𝒂𝒓:

Blancheer de kalfshersenen kort ingezouten water. Haal ze eruit en dep ze droog. Wentel door de bloem en bak deze krokant op de teppanyaki plaat of onderkant deksel van de gietijzeren pan.  

Snijd de zwezerik in plakken van 1 cm dik en wentel door de bloem. Bak deze vervolgens krokant aan op het deksel van de gietijzeren.  

Snipper de uitjes en knoflook. Maak de paddenstoelen schoon. Hak de groene verse kruiden fijn. Bak deze in beetje olie de gietijzeren pan aan.  Giet de pan af met Wild Mill en bruine saus.  

Rooster de paprika’s op een hete grill en vul met ze met hersentjes en zwezerik.  

Verwarm alles samen op de hete BB Q en maza met de knoflookmayonaise.   

Je hebt dan een heerlijk gerecht, geniet ervan!