ππ©π§πͺππ¨π«π€πππ‘ππ π’ππ© ππ§π€ππ£π©ππ£


π«ππ πππ ππ πππ
ππ:
Β
1 struisvogelei
100 gram bimi
100 gram postelein
100 gram snijbiet
2 puntpaprikaβs
1 teentje knoflook
Β½ ui
Β
Gril de bimi kort aan op de BBQ. Snijd de groenten in grove stukken en bak deze aan op de BBQ in de wok.
Breng het op smaak met kruiden en olie.
Β
Klop de eierstruif los in een bekken en voeg een gedeelte aan de groenten toe. Roer deze rustig boven de het BBQ tot het gaat stollen.
Was de eierschillen schoon.
Β
Maak van 100 gram zout lepels water een papje verdeel dit over de borden. Zet de eierschaal op het zout en dresseer de warme roereieren in de schaal.
Β
Versier het met eetbare bloemetjes.
Maak een alcoholvrije cocktail van urb met komkommer, bloemetjes en jeneverbes.
Β
Geniet ervan!
