𝐆𝐥𝐚𝐬𝐧𝐨𝐞𝐝𝐞𝐥𝐬 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐠𝐞𝐠𝐫𝐢𝐥𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐚𝐝𝐞 🍽 🐟
𝗪𝗮𝘁 𝗵𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴:
– 1 pakje glasnoedels
– Dorade
– ¼ krop ijsbergsla
– 2 stengels koriander
– 1 tube Zaanse mayonaise
– ½ tube wasabi
– 2 lepels chilisaus
– 2 lepels tomasu sojasaus
– 1 stengel munt
– 1 rasp van limoen
– 1 sap van limoen
– 1 chilipeper
– 1 stuk gember
– 1 knoflookteentje
Week de glasnoedels in kokend water voor 20 minuten. Giet deze af in een vergiet en meng er de sojasaus, chilisaus en het sap van de citroen.
Hak de kruiden fijn en meng deze door de salade.
Haal de bladeren van ijsbergsla voorzichtig van elkaar en gebruik ze als bakjes.
Doe de glasnoedels salade erin.
Kruid de dorade en vul met kruiden, rasp de knoflook, gember en snijd de peper en maak een marinade van de ingrediënten met 2 lepels olijfolie, laat dat 2 uur marineren en rooster op een hete gril en serveer bij de noedels
Maak de tafel mooi op en je kan serveren! 🤗