
๐ค๐๐ถ๐ฐ๐ต๐ฒ ๐บ๐ฒ๐ ๐ด๐ฟ๐ผ๐ฒ๐ป๐๐ฒ๐ป ๐ฒ๐ป ๐ธ๐ผ๐ธ๐ผ๐๐บ๐ฒ๐น๐ธ

ย
๐พ๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐
๐๐?
ย
– 1 quiche vel
– 3 eieren
– 1 bakbanaan
– 1 pakje kokosmelk
– ยฝ zakje kokosrasp
– 1 broccoli
– 1 zoete aardappel
– Knoflook
– Gember
– Indische kruiden
– 1 lepel sojasaus
ย
Schil de groenten, maak ze schoon en snijd het in plakken. Rooster het vervolgens aan op een hete gril. Verzamel het in een Dutch oven en voeg er de kruiden aan toe. Laat dit 5 minuten stoven en voeg er de sojasaus aan toe.
Leg het deeg in een bakvorm en vul deze met het groenten mengsel. Klop de eieren en kokosmelk los en giet het in de bakvorm.
Zet het in de BBQ van 180 graden voor 30 minuten.
Aan tafel maar!

ย

๐ฃ๐ฒ๐ฝ๐ฒ๐ฟ๐ป๐ผ๐๐ฒ๐ป๐๐ฎ๐ฎ๐ฟ๐

ย
๐พ๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐
๐๐?
ย
– 500 gram pepernoten diverse
– 3 eieren
– 50 gram suiker
– 3 lepels melk
– 1 zakje bakpoeder
– 100 gram boter
– ยฝ klein flesje Wild Mill PX
ย
Doe de pepernoten in kleine stukjes en doe deze in een bakvorm. Giet er vervolgens Wild Mill PX overheen en laat absorberen. Smelt nu de boter.
Klop de eieren, melk en suiker los en meng het met bakpoeder Giet er gesmolten boter bij en giet over de taart.
Gaar deze in de oven of op de BBQ 170 graden 50 minuten.
Eetsmakelijk!
