๐๐๐ฅ๐ค๐๐ฉ๐ ๐ ๐ฃ๐ค๐ก๐จ๐๐ก๐๐๐ง๐๐ ๐ข๐๐ฉ ๐ฉ๐ค๐ข๐๐๐๐ฌ๐ ๐จ๐ฉ๐๐๐ ๐๐ฃ ๐๐ง๐๐๐ค๐ฃ ๐ข๐๐ฎ๐ค๐ฃ๐๐๐จ๐ ๐ฝ
Jeremy is weer klaar voor een lekker recept jullie ook? De BBQ gaat weer aan! Want deze week maakt hij weer en een feestje met deze heerlijk maaltijd.
Ook benieuwd hoe je dit maakt? Lees dan snel verder๐
๐๐๐ฅ๐ค๐๐ฉ๐ ๐ ๐ฃ๐ค๐ก๐จ๐๐ก๐๐๐ง๐๐ ๐ข๐๐ฉ ๐ฉ๐ค๐ข๐๐๐๐ฌ๐ ๐จ๐ฉ๐๐๐ ๐๐ฃ ๐๐ง๐๐๐ค๐ฃ ๐ข๐๐ฎ๐ค๐ฃ๐๐๐จ๐ ๐ฝ
๐ฝ๐๐ฃ๐ค๐๐๐๐๐๐๐๐๐ฃ:
Pof de knolselder direct in de hete kolen, als je er met een mes vloeiend doorheen kan is deze gaar.
(1 uur) deze is van buiten zwart.
Snijd deze doormidden en haal de zachte groente โvleesโ eruit en breng op smaak met gele relish, peper en zout en olijfolie.
Kruid het vlees met BBQ kruiden en gaar de steak eerst indirect op 150 graden tot een kern tempratuur van 49 graden.
Laat rusten onder een theedoek en snijd in dunne plakjes.
Was de salade en meng deze met de witlof blaadjes in een kommetje.
Snijd de dragon fijn en meng deze royaal met mayonaise en serveer bij de steak en salade.
Geniet met een fles wild Mill PX bier, gerijpt op oude sherry vaten.
En je kan heerlijk genieten. Eetsmakelijk! ๐