πππ§π€π€π π©π ππ£ π πππππ‘ππ£π π«ππ£ π¬πππ©ππ£π π π΄
Deze week waren we in Haarlem en Jeremy heeft geen vleesgerecht gemaakt, maar een visgerecht. Zeker voor de liefhebbers van kibbeling. Jeremy heeft weer alles uit kast gehaald om weer iets lekkers klaar te maken.
Ben je ook benieuwd geworden hoe Jeremy dit heeft gemaakt?
Lees dan snel verderπ
πππ§π€π€π π©π ππ£ π πππππ‘ππ£π π«ππ£ π¬πππ©ππ£π π π΄
πππ π‘ππ π£π π§π¨ππ’π ?
Β
Maak van Zaanse mayonaise en groene relish een heerlijke remouladesaus.
Maak een tempura beslag van bier en poeder, deze moet net om de filets blijven hangen, laat deze met een keukenpincet of chopstick in hete olie van 200 graden voorzichtig zakken.
Bak deze 3 minuten krokant, dep ze op een papieren keuken rol en server met geraspte limoen
Zet de Smoker box op 1 gasbrander en zet de andere uit, wacht tot de eerste rook is verschenen met deksel open.
Kruid de overige filets met BBQ kruiden, leg deze indirect op het BBQ rooster en sluit het deksel pas wanneer er rook te zien is.
Rook ze op 90 graden 20 minuten, ze zijn dan nog sappig en smaakvol, serveer ze met de spinazie salade en remouladesaus en je kan heerlijk genieten van je gerecht eetsmakelijk! π