๐๐ฒ๐ฟ๐๐ฒ๐ป ๐๐ฎ๐รฉ ๐บ๐ฒ๐ ๐ฟ๐ผ๐ฑ๐ฒ๐ธ๐ผ๐ผ๐น๐๐ฎ๐น๐ฎ๐ฑ๐ฒ ๐ฒ๐ป ๐ฎ๐ฝ๐ฝ๐ฒ๐นย ๐ฆ๐
Deze week laat Jeremy zijn barbecue skills zien in: Krommenie! Herten satรฉ met een rodekoolsalade met een lekker appeltje. Gezond en superlekker! Benieuwd geworden naar hert recept? Lees hieronder hoe jij je eigen herten satรฉ kan maken. ๐ฝ๐
ย
ย
๐๐ฒ๐ฟ๐๐ฒ๐ป ๐๐ฎ๐รฉ ๐บ๐ฒ๐ ๐ฟ๐ผ๐ฑ๐ฒ๐ธ๐ผ๐ผ๐น๐๐ฎ๐น๐ฎ๐ฑ๐ฒ ๐ฒ๐ป ๐ฎ๐ฝ๐ฝ๐ฒ๐น ๐ฆ๐
๐ช๐ฎ๐ ๐ต๐ฒ๐ฏ ๐ท๐ฒ ๐ป๐ผ๐ฑ๐ถ๐ด?
Snijd de herten filets in plakken van 1 cm dik, bestrooi de filets met barbecue kruiden en rijg het vlees aan een natte satรฉ spies.
Snijd de rode kool en de appel in dunne repen, snijd vervolgens de augurk in blokjes en meng het samen met de overgebleven augurken sap en de mayonaise tot een lekkere salade.
Gril de satรฉs kort aan op de sizzle zone en gaar deze 2 minuten door in de barbecue op 150ยฐ.
Dresseer gele relish over de satรฉs heen en leg ze op de salade.
Dit gerecht gaat goed samen met een Wild Mill PX. ๐บ
Eet smakelijk! ๐ ๐ด
ย