Johannekes bonen met salie en oude geitenkaas.
Heb je tijdens het kijken van de aflevering weer zitten watertanden bij het recept van Jeremy🤤? Dan kan je weer in je handen knijpen, want hierbij serveren wij jou een uitgebreid recept over hoe je Johannekes bonen met salie en oude geitenkaas maakt🐐!
Johannekes bonen met salie en oude geitenkaas🐐
Wat heb je nodig?
150 gram flageoletbonen
1x bosje salie
1 liter groenten bouillon
2x knoflooktenen
150 gr beukenzwammen
100 gram oude geitenkaas
50 gram gerookte speklapjes
2dl olijfolie
Week de bonen 24 uur van tevoren. Zet deze bonen op in koude bouillon, salie en 2 dl olijfolie.
Laat deze twee uur zachtjes op indirect vuur garen.
Grill het spek lekker krokant. Fruit ondertussen de knoflook aan. Voeg deze daarna aan de bonenschotel toe.
Als laatste voeg je de beukenzwammetjes toe en rasp er de oude geitenkaas doorheen.
Serveer dit gerecht met een Wild Mill bbq biertje voor een heerlijke smaaksensatie!
Eet smakelijk! ☺️