Varkenswangetjes, red mill en peperkoek
Met het mooie weer van de afgelopen week is er niets lekkerder dan een gerecht van de barbecue. Deze week varkenswangetjes. Een heerlijk gerecht zonder te veel poespas!
Varkenswangetjes, red mill en peperkoek🐖
Wat heb je nodig?
600 gram varkenswangetjes
2 uien
2 dl vlees jus
1 wortel
3.5 plakken ontbijtkoek
1 blaadje laurier
1 bol knoflook
1 stengel bleekselderij
1 flesje wild mill red (kersen)
1 potje kersen in sap
Kruidt de varkenswangetjes met bbq kruiden
Gril deze direct aan op warme kolen.
Snijd de knoflook, ui, bleekselderij en wortel in blokjes en voeg het samen in de dutch oven van gril guru.
Blus deze daarna af met kersen en het sap. Voeg er de jus bij en een klein beetje wild mill red.
Plaats de deksel erop en zet de dutch oven direct op 150 graden via het flip grid systeem.
Laat deze twee uur zachtjes pruttelen.
Snijd de peperkoek in kleine blokjes en voeg deze, als het vlees gaar is erbij. De saus zal nu gaan binden. Giet er nog als laatste een geutje wild mill red aan toe en serveer het samen.
Geniet ervan! ☺️