Gegrilde asperge wit , groen , artisjok, roodlof met zoete ketjap en mayonaise met rode relish
Barbeque liefhebbers, Jeremy heeft weer een overheerlijk recept voor jullie bedacht! En hij is de moeilijkste niet, hij heeft het zoals elke weer ook weer geheel voor jullie op papier gezet. Volg de stappen en geniet zelf ook van dit recept! 🍽️
Gegrilde asperge wit , groen , artisjok, roodlof met zoete ketjap en mayonaise met rode relish
Wat heb je nodig?
1x bussel witte asperges.
1x bussel groene asperges.
1x artisjok.
1x pakje babymais.
1x bakje gemende salade met eetbare bloemetjes.
1x tube zaanse mayonaise.
1x potje rode relish.
1x flesje zoete sojasaus.
200 gram roodlof.
Schil de asperges van kop naar kont, snijdt het houterige deel eraf.
Gril ze direct op de plancha plaat op middelhoog vuur tot ze el dente zijn.
Bestrooi ze daarna met kruiden voor extra smaak.
Snijdt de roodlof doormidden en haal de bittere kern eruit.
Gril deze op het gietijzeren rooster en lak na 10 minuten garen de roodlof regelmatig met sojasaus.
Schil de artisjok en haal het hooi eruit. Snijdt de artisjok in kleine blokjes en rooster deze aan op de grilplaat.
Meng mayonaise met rode relish en giet over de asperges.
Garneer samen met vrolijke salade en drink er een heerlijk wild mill bbq biertje bij. 🍺
Eet smakelijk! ❤️