Wat heb je nodig?
1 rol pizza deeg Tante Fanny
2 steaks
2 lepels bbq rub
2 lepels balsamicoazijn
2 lepels olijfolie
1 tube pittige mayonaise
1 zakje rucola
250 gram Parmezaanse kaas
2 lepels rode relish
Rol het deeg van de rol en laat het 10 minuten rusten. Haal de folie eraf en snijd het deeg in zes stukken.
Smeer er de rode relish op en bak ze in een hete bbq op de steen 5 minuten krokant.
Strooi de bbq kruiden op het vlees en gaar deze tot een kern van 50 graden op een hete bbq.
Laat deze 5 minuten rusten en snijd het daarna in dunne plakjes.
Dresseer deze op de gebakken bodems.
Maak de rucola aan met knoflookolie, balsamicoazijn en pittige mayonaise. Drapeer dit allemaal op het vlees.
Rasp er royaal Parmezaanse kaas over en serveer met een wild mill on the rocks.
Jammie!🤤