Recept afl.36

Worstenbroodjes 2.0 en gegrilde avocado’s 🌭🥑

Zoals Jeremy zelf ook al zegt: bij de grote tuinverbouwing maken wij niet zomaar worstenbroodjes. Nee, wij maken worstenbroodjes 2.0. Met heerlijk deeg van @tantefannynederland kan je niet alleen pizza’s maken, maar als je het deeg om een worst rolt heb je ook een lekker worstenbroodje 🌭! Daarbij houdt dit recept niet op! Volg de rest van de stappen hieronder om er écht een volwaardig feestmaal van te maken🎉!

Recept

Wat heb je nodig?

1 rol Tante Fanny deeg

4 bbq worsten homemade

2 avocado’s

200 gram Hollandse garnalen

4 lepels tomatensaus

1 zakje geraspte kaas

200 gram champignons

2 lepels olijfolie

Verse kruiden

 

Rol het deeg uit en snijd in de juiste lengte van de bbq worst. Rol deze erin en druk het deeg goed aan elkaar.

Verwarm de bbq op 250 graden en leg de pizza steen erin en warm deze op.

Bak de worstenbroodjes 5 minuten aan beide kanten krokant op de hete steen.

Wrijf er met een kwastje olijfolie over en laat 1 minuut staan.

Halveer de avocado’s. Verwijder de pit en gril ze kort aan op een hete gril.

Maak de garnalen aan met mosterdmayonaise en vul de avocado’s.

Versier met zeekraal en verse kruiden.

Gril de champignons met olie en voeg wat peper en zout toe met gehakte rozemarijn.

Gebruik wat pizzadeeg, tomatensaus en geraspte kaas en bak deze kort op de hete steen en serveer samen.

Neem drie ijsblokjes in een glas en serveer de wild Mill blond bier erbij!

Cheers!