Het klinkt spannender dan het is! Het is een superlekker recept en het is nog makkelijk te maken ook! Als je een visliefhebber bent dan is dit een recept voor jou. 🐟
Recept
𝗪𝗮𝘁 𝗵𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴?
1 rol tante fanny pizzadeeg
1 grote victoriabaars filet
1 potje gele relish
¼ witte kool
¼ rode kool
1 tube pittige mayonaise
1 knoflookteentje
1 rode ui
Olijfolie
Rol het deeg uit en snijd het in gelijke stukken. Stoom ze 3 minuten in een stoommand met het vetvrijpapier er nog aan.
Kruid de vis met bbq kruiden en rooster deze gaar op een hete bbq op direct vuur.
Snijd de kool, ui en knoflook in kleine stukjes en meng met de mayonaise.
Breng op smaak met kruiden en peper en zout.
Bak het broodje op een hete plaat of pan met 2 lepels olie tot het van buiten goudbruin is geworden.
Leg de vis, salade en relish on top en vouw het broodje dicht.