Bereid de gevulde kalkoen van Boers & Boers volgens de instructies en leg hem 30 minuten op de barbecue met gesloten deksel;
Snijd ondertussen elke kakivrucht in drie dikke plakken en bestrijk ze licht met mayonaise;
Bak ze vervolgens op de barbecue totdat ze een mooie grillstreep hebben aan beide kanten en leg ze daarna op een schaal;
Bak daarna de spekjes in de ovenschaal op de barbecue tot ze mooi krokant zijn;
Maak ondertussen de dressing door de mosterd, de appelciderazijn, de rozemarijn en de olijfolie met elkaar te mengen. Maak het daarna op smaak met peper en zout;
Strooi de gehakte hazelnootjes en de spekjes over de plakken kakivrucht en brokkel de verse geitenkaas over het gerecht;
Tot slot besprenkel je het geheel rijkelijk met de dressing en maak je het af door de waterkers erop te leggen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok