Zwijnsburger met kweepeer marmelade op Brioche bolletjes
Zwijnsburger met kweepeer marmelade
Ingrediënten
Voor 4 personen
400 gram gehakt van wild zwijn;
200 gram extra vet varkensgehakt;
Een handvol takjes van de jeneverbes;
2 kweeperen;
400 ml water;
200 gram suiker;
5 jeneverbessen;
1 citroen;
200 gram zuurkool;
2 uien;
Mayonaise;
4 brioche bolletjes van 150 gram;
Veldsla.
Benodigdheden
Bereiding
Eet smakelijk!
Brioche bolletjes
(voor bijvoorbeeld een zwijnsburger)
Wil jij weten hoe je zelf Brioche bolletjes kan maken? Deze week maakte Rens een heerlijk gerecht met verrassende ingrediënten en jij kan dat ook! Volg dit recept en laat ons het resultaat zien in de comments! 📸
Ingrediënten Voor 4 bolletjes
Benodigdheden
Bereiding
Meng alle ingrediënten, behalve 1 ei, in de keukenmachine of mengkom. Kneed ongeveer 10 minuten, tot het deeg mooi egaal en glanzend is;
Eet smakelijk