Aflevering 11

11-11-2023 | Tamara en haar dochter Babette wonen samen in Zutphen. In april dit jaar verloor Tamara haar man aan longkanker, een verlies dat onverwacht snel plaatsvond. In slechts 2.5 maand kreeg hij de diagnose en kwam hij te overlijden. Ze zijn dankbaar dat ze afscheid hebben kunnen nemen en dat hij niet te lang heeft geleden. Zelf kampt Tamara met een zeldzame bloedziekte en spierreuma, waardoor ze niet in staat is om te werken en veel tijd thuis doorbrengt. Na het overlijden van haar man Chris is de tuin dan ook overwoekerd geraakt. Hoog tijd dus om er weer een gezellige plek van te maken!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.