Aflevering 12

18-11-2023 | Iris woont sinds 1999 in haar huidige woning in Zwolle. Zij geeft les in financiën en helpt mensen met behoefte aan financiële hulp. In 2020 is zij van haar toenmalige man gescheiden. Sindsdien woont zij hier dus gedeeltelijk samen met haar drie kinderen van 18, 15 en 12. Nu de kinderen ouder zijn is het tijd voor Iris. Ze gaat graag uitdagingen aan en heeft zich precies daarom aangemeld voor de Grote Tuinverbouwing. De voortuin is al gedaan, maar de achtertuin kan echt niet meer. Aan Ivo en Djamilla de taak om een plek te creëren die helemaal in het teken staat van Iris zelf!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.