Aflevering 13

25-11-2023 | Daphne en Bart wonen al 10 jaar samen in Apeldoorn en in de loop van de jaren zijn hier twee kinderen bijgekomen, twee prachtige zoontjes van inmiddels 3 en 5 jaar oud. Zowel Daphne als Bart zijn goed met kinderen en staan dan ook beide voor de klas. Daarnaast zijn het echte buitenmensen. Ze gaan graag wandelen, fietsen en natuurlijk picknicken met hun jongens. Picknicken doen ze buiten de deur, maar ook regelmatig in de tuin als ze geen zin of tijd hebben om op pad te gaan, of zelfs in de woonkamer als het slecht weer is! De picknick geeft het gezin de tijd voor elkaar die zij nodig hebben en is daarom onmisbaar. Aan Ivo en Djamilla de taak om het huis en de tuin aan te passen zodat het hele gezin er samen van kan genieten.

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.