Aflevering 14

02-12-2023 | In Almere zijn 6 koppels de uitdaging met elkaar aangegaan om op één gezamenlijk stuk grond te gaan wonen. In de gedeelde tuin valt nog veel werk te verrichten, en daarvoor komt Ivo in het plaatje. Het wordt een grote klus voor het team, maar niets is onmogelijk! In dit eerste deel van de drie zijn de buitenruimtes van Teun en Monique aan de beurt en van Karin en Hans. Het eerste koppel gaat er blanco in, ze hebben het volste vertrouwen in het team. Voor Karin is het belangrijk dat hun tuin in de winter groen blijft en in de zomer in de bloei staat. Djamila gaat zich ontfermen over een stoere man cave voor Teun!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.