Aflevering 15

09-12-2023 | Kelly en Danny hebben in huis een grote verbouwing gehad en alleen de tuin moest nog gedaan worden. Kelly vond dat het tijd werd dat Danny even rust kon krijgen, omdat hij al zo zijn best had gedaan voor het huis. Ze schakelden De Grote Tuinverbouwing in en ons team reisde af naar Den Hoorn in Zuid-Holland, waar zij al 3 jaar samen met hun twee zoons en twee konijnen wonen. Voor Kelly is het belangrijk dat ze zelf in de tuin aan het werk kan gaan; gras maaien, zich bezig houden met de planten en onkruid wieden zijn helemaal haar ding. Danny wil graag een tuin die lekker ruikt en waar de kinderen met vrienden kunnen zitten zodat hij na werk, binnen tot rust kan komen. Aan Ivo en Djamilla om de tuin en woonkamer om te toveren naar hun wensen!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.