Aflevering 17

23-12-2023 | Tijdens de feestdagen doen wij iets speciaals. Zo hebben we er dit jaar voor gekozen om langs te gaan bij Stichting AAP in Almere. Dit is een opvangcentrum voor dieren die in noodsituaties leefden. Sommige werden als huisdier gehouden, werkten als attractie of speelden in het circus. Allemaal onnatuurlijke en zeer onwenselijke situaties. Stichting AAP vangt deze dieren op in Nederland en Spanje en gunt ze een nieuw leven, waarin zij weer dier kunnen zijn. Deze week gaan Ivo, Djamila en de rest van het team dan ook hard aan de slag om één van de apeneilanden in Almere een flinke opknapbeurt te geven. Ook wordt de kantine opgeknapt, omdat alle vrijwilligers en medewerkers dat net zo hard verdienen.

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.