Aflevering 18

13-01-2024 | Deze week zijn we met het team in Drunen bij Marieke en haar zoons Roel en tweeling Tobias en Julian. De tweeling speelt graag samen in de tuin, maar dat wordt steeds lastiger omdat Tobias door zijn spierziekte gebonden is aan zijn rolstoel. Ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds, Dennis van Aarssen, vraagt Ivo en het team om van de tuin een plek te maken waar alle drie de broers samen kunnen buitenspelen. Ze wonen sinds 1,5 jaar in een aangepast huis, dus nu wordt het tijd voor de tuin. Ivo, Djamilla en de rest van het team gaan er ook deze week weer wat moois van maken!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.