Aflevering 33
houten schutting, tuin, groen, strak design

27-04-2024 |In Almere zijn 6 koppels de uitdaging aangegaan om samen op één stuk grond te gaan wonen. In de gedeelde tuin moet nog veel werk worden verricht en daar komt Ivo in beeld. Het wordt een grote klus voor het team, maar niets is onmogelijk! In dit tweede deel van de serie zijn de buitenruimtes van Wilma en Jan en van Hans en Patricia aan de beurt. Het eerste koppel staat er blanco in; ze hebben het volste vertrouwen in het team. Voor Hans is het belangrijk dat hun tuin ook een terras krijgt waarop ze kunnen genieten van de avondzon. Djamilla houdt rekening met deze wensen in haar ontwerp!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.