De feestdagen komen eraan. Een echte klassieker om te eten bij de kerst dat is natuurlijk de kalkoen van Boers & Boers. Deze week net iets anders dan alle andere recepten. Jeremy heeft veel gemaakt, dus lekker voor je hele familie. Ben je ook benieuwd wat Jeremy allemaal heeft gemaakt?
Lees dan snel verder! ๐
ย
๐๐ฒ๐ป๐ผ๐ฑ๐ถ๐ด๐ฑ๐ต๐ฒ๐ฑ๐ฒ๐ป:
Bereid de kalkoen volgens meegeleverd bereidingswijze.
Hertenrug
1. Gril de hertenrug aan op indirecte wijze tot de kerntemperatuur 45 graden Celsius bereikt.
2. Scheid een ei en klop het eiwit los.
3. Hak een deel van de groene kruiden fijn en strijk het eiwit over het vlees.
4. Dep de hertenrug in met de groene kruiden en gaar op de BBQ door naar een kerntemperatuur van 51 graden. Haal daarna van de BBQ.
Tomaten met vis
1. Plisseer de tomaten (velletje eraf), snijd doormidden en haal de zaadlijsten eruit.
2. Snijd de gerookte vissoorten in kleine stukjes en vul de tomaat met de fijngehakte vis. Versier met kruiden en/of mayonaise.
3. Hak de overige kruiden fijn en meng deze met mayonaise en gerookt zeezout. Serveer!
Verwarm de soep en schenk in een diep bord met rivierkreeftjes.
Dek de tafel feestelijk en serveer er de Wild Mill PX bij in een wijnglas.
En je kan er heerlijk van genieten! ๐