Recept afl.15

๐—š๐—ฒ๐˜ƒ๐˜‚๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜๐—ผ๐—ป ๐Ÿฆƒ ๐Ÿฝ
Deze week weer een lekker kerstrecept van Jeremy. Jeremy heeft ook deze week meerder gerechten klaar gemaakt zoals de beef wellington van boers en boers https://www.boersenboers.nl/product/beef-wellington/?gclid=EAIaIQobChMIk5z51rTW9AIVC-J3Ch3F4Q8HEAAYASAAEgIi9fD_BwE

Wil jij dit ook maken voor kerst en voor je familie. Lees dan snel verder ๐Ÿ‘‡

Recept

๐‘พ๐’‚๐’• ๐’‰๐’†๐’ƒ ๐’‹๐’† ๐’๐’๐’…๐’Š๐’ˆ?

  • 1 halve gevulde kalkoen
  • 1 starters pakket voor de beef Wellington
  • 1 fles Wild Mill px
  • Assortimnet van boers en boers, kazen hammen gerookte zalm, sticky toffee pudding

ย 

Rol het deeg uit en leg er plakjes lomo op, spuit er de champignons farce over met het spuitzakje.
Kruid de ossenhaas en leg in het midden erop.
Rol de Wellington nu dicht en gaar deze op 200 graden tot een kern van 52 graden.
Schenk een glas Wild Mill in.
Gaar de kalkoen volgens de volgende meegeleverde instructie en serveer met het assortiment.
Je kan nu de tafel aankleden en heerlijk ervan genieten.
Eetsmakelijk! ๐Ÿ˜Š