Beer can chicken 🍻🍗
Deze week mag Jeremy zijn kookkunsten laten zien in Bussum. En zijn gerecht van deze week is ook een waar kunstwerk! Hij gaat namelijk aan de slag met: de beer can chicken, met dit gerecht kan maar weinig misgaan. 😊
Wil jij weten hoe Jeremy dit heeft gemaakt?
Lees dan snel verder👇
Beer can chicken 🍻🍗
Wat heb je nodig?
Masseer de kip in met de Zaanse mayonaise en strooi de rub er vervolgens overheen
Vul de gevogeltestomer met bier, en zet de kip erop
Zet vervolgens de gevogeltestomer op een directe barbecue voor het beste resultaat!
Schil de aardperen en de bataten en snijd ze in schijven van 1 cm dik
Leg de gesneden aardperen en bataten in de gevogeltestomer, zo laat je ze lekker mee garen met de kip
Meet als laatste stap de temperatuut van de kip, bij een temperatuur van 72° is de kip gaar en klaar om geserveerd te worden. Eetsmakelijk! 😋 🍴