πππ π‘ππ π£π π§π¨ππ’π ?
2 plakjes verse gember 0.5 cm
1/2 bosje Thaise basilicum
Kook de noedels kort af zodat deze nog βal denteβ zijn.
Snijd de gember en ui in kleine stukjes en de kruiden in grove stukken.
Steek tien houtskoolstukken aan.
Bereid de BBQ op de hoogste stand. Zet alle schuiven open zodat de kolen goed rood kunnen worden.
Zet er een wok op en laat het allemaal goed warm worden.
Voeg er een klein beetje olie aan toe en twee handen mosselen. Knijp daarna een sinaasappel uit boven de mosselen. Schud de wok regelmatig op en voeg daarna de ui en gember eraan toe.
Voeg er de kokosmelk aan toe, plus de sojasaus. Wacht tot de schelpen allemaal goed openstaan, dan zijn ze goed!
Haal ze van de BBQ af en voeg er de gehakte kruiden en de noedels aan toe.
Serveer met een wild mill.
Geniet van het recept! π§βπ³