Aflevering 16


16-12-2023 | Cindy en Roel wonen samen met hun twee zoons van 3 en 8 jaar oud in een nieuwbouwwijk in Culemborg. Na 5 jaar dezelfde tuin gehad te hebben, vinden ze het tijd voor wat verandering. De tuin mag meer aansluiten op de nieuwe sferen van de buurt. In hun vrije tijd vinden ze het leuk om samen met vrienden en familie in de tuin te kunnen barbecue├źn. Het is dan ook belangrijk dat hier een goede plek voor komt, met voldoende zitruimte. Daarnaast willen ze ontzettend graag een overkapping in de tuin, maar waar ze deze zouden moeten plaatsen, weten ze niet. Grote veranderingen maken vinden ze spannend, daarom geven ze het nu graag uit handen. Het is aan Ivo en Djamilla om hun wensen waarheid te maken!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.