Aflevering 19

20-01-2024 | Iris en Robin wonen al 5 jaar samen in Utrecht. Bijna een jaar geleden hebben ze een dochtertje in hun gezin mogen verwelkomen. Het is een stel dat ontzettend houdt van in de natuur zijn. Ze willen dan ook graag dat er in de tuin lekker gegeten kan worden en dat ze af en toe met vrienden en familie de barbecue aan kunnen steken. Ze vinden het daarnaast belangrijk dat ze samen met hun dochtertje in de tuin kunnen spelen en dat zij dit zelfstandig kan wanneer ze wat ouder is. Het moet een kleurrijke, gezellige tuin worden met een hoop variatie in materialen. Het belooft dus een mooi, kleurrijk project te worden!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.