Aflevering 20

27-01-2024 | Louis en Henny wonen al 21 jaar lang in een leuk rijtjeshuis in Heemskerk. Samen hebben ze een volwassen zoon en twee kleinkinderen. Ze zijn gek op hun tuin, maar het wordt steeds lastiger deze goed te onderhouden vanwege hun leeftijd. Louis heeft 40 jaar in het gevangeniswezen gewerkt en Henny was haar hele leven actief in de gezondheidszorg. Nu zorgt zij er graag voor dat de tuin tip top in orde is. Hun wens is dan ook een onderhoudsvriendelijke tuin waar Louis lekker buiten kan zitten en Henny haar groene vingers op uit kan leven. Ivo en Djamilla gaan er alles aan doen om aan die wensen te voldoen!

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.