Aflevering 27
houten schutting, tuin, groen, strak design

29-06-2024 & 16-03-2024 | In deze speciale uitzending slaat De Grote Tuinverbouwing de handen ineen met Stichting Cordaid! In het kader van watermanagement vergroend Ivo de voortuinen van een Rotterdamse volkswijk en demonstreert hij hoe beplanting kan bijdragen aan het voorkomen van wateroverlast. Djamilla creëert ondertussen een knus en gezellig buurthuis waar de bewoners zich echt thuis kunnen voelen. De beelden in Nederland worden afgewisseld met de reportage van onze cameraman Niels, wie naar Zuid-Soedan is afgereisd om het werk dat Cordaid daar verzet in beeld te brengen. 

DE GROTE TUINVERBOUWING IS ELKE ZATERDAG OM 17:00 UUR TE ZIEN OP SBS6.

Meedoen?

GEEF JE OP VOOR

DE TUIN MAKE-OVER

Meld je aan voor

Kleur je leven

DE HERHALING IS ELKE ZONDAG TE ZIEN OM 10:30 UUR.