Aflevering 19

Deze week gaat het team langs in Heerhugowaard, bij Hans en Ilona. Zij hebben een bijzonder verhaal… Ze hebben elkaar namelijk ontmoet via Tinder en groeiden snel naar elkaar toe door hun gezamenlijke liefde voor planten! Als je na zo’n ontmoeting gaat samenwonen, hoort er bij het gezamenlijk huis natuurlijk een prachtige tuin. Helaas is Hans door een verkeersongeluk niet in staat de tuin zelf aan te leggen en dat terwijl hun eerste kindje elk moment geboren kan worden! De tuin is allesbehalve kindvriendelijke en ten einde raad schakelt Hans Ivo in. Zo’n aanvraag kan Ivo natuurlijk niet weigeren en daarom gaat hij zo snel mogelijk aan de slag met een kindvriendelijke tuin in een romantische stijl! Binnen heeft de ‘Urban Jungle’-stijl ervoor gezorgd dat de woonkamer is uitgegroeid tot een daadwerkelijke jungle. Djamilla gaat de rust in huis terugbrengen, maar zorgt er ook voor dat het ‘Urban Jungle’ gevoel blijft. Rob komt tijdens zijn plantenwandeling Wietze Snaak tegen en vindt in hem een gewaagde gesprekspartner. Wietze weet namelijk veel over bijzondere druivenplanten en de wijnen die daarbij horen. Hij stelt aan Rob een heerlijke wijn voor, die natuurlijk geproefd moet worden! Rob nodigt Wietze uit om ook de volgende plantenwandeling met hem mee te gaan…

Geef je op voor

 

de tuin make-over

Meld je aan voor

 

Kleur je leven